Oakleys Sunglass

Skomodet i vår

Våren är här och det är dags att plockar ut våra mer tunna och lätta skor ur garderoben. Den som vill haka på vårens trender när det kommer till skor bör satsa på tofflor, cowboyboots, silverskor eller sneakers.

4346490-skor

Här bjuder man på ett antal trender i vår när det kommer till skor. Dessa trender är bland andra tofflor, cowboyboots och skor i silver. Tofflorna har varit moderna i några vårsäsonger nu och fortsätter alltså att vara så även denna säsong. Dessa tofflor passar i princip vilken stil som helst och går att kombinera med antingen en minimalistisk look eller en mer bohemisk. Vad gäller cowboybootsen är det både höga, låga och klackade varianter som gäller. De får gärna stylas med denimtrenden och trenden med utsvängda jeans för att skapa en komplett look. Och den mest trendiga färgen på dem är faktiskt vitt, enligt Elle. Silverskorna byts ut mot de tidigare trendiga guldskorna och silver ser man i vår på mängder av olika typer av skor.

Hitta skorna online

Den som vill investera i ett par riktigt snygga skor till våren gör rätt i att kika runt i många olika butiker. På så sätt lär man hitta något som faller en i smaken. Ett tips är att även leta sig ut på nätet för att hitta ett större utbud och skor till lite billigare priser. En sajt som http://www.have2have.se/ kan vara ett bra ställe att börja, för att sedan leta sig vidare efter de rätta skorna för våren. Det man dock behöver tänka på när man beställer skor, eller andra varor på nätet, är att det kan bli lite dyrare om köpet görs på en utländsk sajt. Speciellt dyrt blir det när man beställer från utanför EU eftersom man då måste betala en ganska så saftig tullavgift, skriver Aftonbladet.

Sneakers och spets

Den som vill ha ännu fler skotrender och inte riktigt känner sig nöjd med vad som presenterats här, kan självklart surfa ut på nätet för att hitta fler trender. Men när det kommer till högklackade skor är det trendigt med spetsiga tår och när det gäller sneakers är det sportigt i fullt fokus.