Oakleys Sunglass

Sienna Miller för Lindex

När det kommer till trender så är det inte bara trender gällande färg och mönster. Man kan se allt fler samarbeten med olika kända personligheter. Nu är det Lindex som har nytt samarbete med skådespelaren Sienna Miller.

1140787-shirtsLindex nya reklamansikte är ingen mindre än Sienna Miller skriver tidningen Resumé. Det är den sista mars som hennes ansikte kommer att pryda många reklamplatser och visa upp Lindex vårmode. Sienna Miller är inte den första att vara ett känt ansikte utåt för den stora modekedjan utan tidigare har man kunnat se bland andra Isabella Rosselini och Caroline Winberg. Om man ska se till ett modehus som verkligen lyckats med sina modesatsningar så är det H&M som varje år nu överraskar med de största designerna som finns att tillgå. Dock ska man passa sig så det inte blir fel, något Expressen skriver om då man nyligen sett Kanye West i Älmhult för att kanske inleda ett samarbete med IKEA. Något som många höjer på ögonbrynen över.

Vårtrenderna

Vad man alltid kan se när det kommer till våren är att att färger blir lite med ljusa och materialen blir lite mer lätta – som sig bör. En stor trend är även att det blir mer dressat. Nu är det enkelt att handla skräddarsydda skjortor online för att få en snygg personlig stil. En anledning till att det går allt mer åt det dressade hållet kan vara att allt fler känner att de vill satsa på karriären samt att de vet att man får allt mindre tid på att göra ett bra intryck. Då gäller det att lyfta sin personlighet på bästa och snabbast sätt. Många som är modeintresserade tycker att detta är fantastiskt. Att få kombinera en snygg skjorta med snygga accessoarer är något som sällan går fel.