Oakleys Sunglass

Se ut som en riktig stjärna!

Den senaste trenden inom mode håller i sig och är inspirerat av 1950-talets elegans blandat med 1960-talets lite mer bohemiska känsla. Men för att skapa den rätta looken är det viktigt att kombinera sin klädstil tillsammans med rätt solglasögon för att på så vis sätta pricken över i:et på den look man valt att inspireras av.

Trender kommer och går lika fort som Clark Kent svidar om till Stålmannen och därför är det viktigt att hoppa på den trend som kommer att hålla i sig. Det bästa är att vara tidlös i sitt mode enklaste sättet att avgöra vilken trend som kommer att finnas kvar en längre tid är genom dess klassiska drag. Ett bra exempel är 1950-talets elegans som allt oftare återskapas i nyare tappningar i allt ifrån kläder till accessoarer. Till exempel kan man tydligt se exempel på detta i de solglasögon som toppat popularitetslistan ända sedan 1952 som är Ray Ban Wayfarer. Dessa klassiska solglasögon fick sitt genomslag tack vare att dåtidens filmstjärnor fick upp ögonen för dessa och de bars bland annat av Marilyn Monroe och James Dean. Idag finns Wayfarer modellen hos många kända och okända märken och ett tips där du kan hitta massvis av snygga Wayfarer solglasögon är hos www.saltopeppar.se där de finns flera olika färger och modeller. Så om du verkligen vill se ut som en riktig filmstjärna ska du satsa på dessa!

Tips för att välja rätt solglasögonmodell

Utgå alltid efter din ansiktsform och din hudton när du väljer vilken modell av solglasögon du ska köpa och något att tänka på är att breda solglasögon får ditt ansikte att se smalare och längre ut och tvärt om. Vidare är ett bra tips att se till så att du alltid handlar solglasögon med UV skydd så att dina ögon inte tar skada av solen!