Oakleys Sunglass

Manlig fåfänga

Är det något fult och tabu att tala om manlig fåfänga? Eller, är det okej att tala om den, men att själv inte vara fåfäng? I dagens samhälle när det bara blir allt viktigare att så snabbt som möjligt visa upp vem vi är, så handlar det om att vi ska ge en sådan ärlig bild som möjligt. Att klä sig propert och i den stil man gillar samt att vårda sitt yttre borde vara något som hyllas och uppmuntras. Vi ska väl leva i ett jämställt samhälle? Under de senaste åren har modeexporten och hypen över män ökat. Det har blivit lönsamt att lägga mer fokus på killarna och få dem känna sig utvalda. Och med all rätt.

Oavsett om vi är man eller kvinna så visar vi med våra kläder vilka vi är och vad vi står för. Att ta hand om sig genom att bära fluga, använda ansiktsmask och ha en kam nedstoppad i väskan borde vara lika självklart som att kvinnor bär runt på små speglar och alltid har en puderdosa för att täcka upp efter en dags slit på jobbet.

Onlineparadiset

Att shoppa online kan vara ett paradis för oss allra flesta. Här kan vi hitta allt från, hudvård, hårvård, kläder och skor online. Genom att shoppa online finns det även ett större utbud. Vi kan tänka oss att vi går in i ett varuhus som rymmer allt det vi kan tänkas önska oss. Dock får vi inte med oss det hem lika snabbt. Men vad är det man säger om inte att den som väntar på något gott kan aldrig vänta för länge. Genom att fler och fler shoppar online blir även säkerheten högre. Ve vet, kanske i framtiden så kommer det bli standard att shoppa på nätet och vi är oroliga för att handla i fysiska butiker? Vem vet?