Oakleys Sunglass

Bli sommarsnygg!

Det är äntligen sommar! Som vi har väntat. Och även fast plusgraderna än inte har nått över 20 är det sommar i luften och vi kan börja förbereda oss på i alla fall tre månader av sol. Detta kräver såklart även lite ansträngning – som att piffa till sig lite så man blir sitt snyggaste sommar-jag. Vad är det då som ska göras? Det har vi svaret på!

För det första: Brännan. Den är självklart viktigaste när det kommer till sommaren, men eftersom vi bor i Sverige är det inte lätt att bli brun, speciellt inte omsol himmel (2) man också jobbar en större del av sommaren. Att åka utomlands till Spanien, Grekland eller något annat land runt medelhavet är självklart bästa alternativet – men det är också ganska kostsamt. Har du inte råd att åka iväg för att sola? Då kan du få en snygg bränna genom att brun utan sola dig. Och bli inte rädd för att resultatet ska bli orange eller fläckigt. Förr var det vanligt att kvaliteten på brun utan sol produkterna var ganska låg, men numera är så inte fallet. Förra året skrev Expressens skönhetsbilaga om 12 olika produkter som maxade brännan, så här står det bland annat:

Satsa på en solbränna som håller länge. För att få en snygg och jämnare färg är en peeling och återfuktning av kroppen A och O.

För det andra: Du ser mer brun ut om du har vita tänder. Ta dig till en tandläkare för att göra en blekning, eller så kanske det räcker om du bara besöker en tandhygienist som suddar bort det värsta? I en artikel här tipsar vi om hur du får bländande vackra tänder. Läs den!

För det tredje: På med ditt sommar-smajl. Det må låta klyschigt men det är ack så sant. Ett vackert leende gör dig till ditt snyggaste ja och likaså på sommaren.

Glad sommar!