Oakleys Sunglass

Årets hetaste modetrender

Den som verkligen vill klä sig rätt i år bör ha lite koll på de trender som syns. På herrsidan är det klassiska plagg som skinnjackan och jeansskjortan som är heta, medan 70-talet gör stort avtryck på damsidan. De rätta accessoarerna i år är reptilmönstrade.

439920-show-of-fashion (1)

I Metro kan man läsa om ett par riktigt heta trender inom herrmodet i år. En utav trenderna, som varit trendig ett bra tag nu, är den klassiska skinnjackan. Den modell som är hetast är bikermodellen och den får gärna kombineras med ett par slimmade byxor. En annan trend som killarna bör spana efter och börja följa är att jeans är så himla rätt. Man kan till och med köra jeans från topp till tå med jeansjacka, jeansskjorta och blåjeans. Så lät nämligen modehuset Prada sina manliga modeller äntra catwalken.

70-talet inspirerar

När det kommer till dammodet är även här jeans en stor trend, både i vår och i höst. På Elles hemsida skriver man att jeansen är en given favorit och att alla modeller fanns representerade på catwalken på höstvisningarna. Det går alltså lika bra att klä sig i smala, korta och vida jeans som det gör att ta på sig ett par klassiska pojkvänsjeans. Den jeansmodell som har högst trendfaktor är dock flarejeansen med en känsla av 70-talet. Överhuvudtaget har 70-talsstilen varit väldigt modern i vår och kommer även att vara så i höst. Så ska man shoppa online på exempelvis http://shestore.se/, är det 70-talsplaggen som man ska hålla utkik efter.

Reptilmönstrade accessoarer

Vad gäller accessoarerna som är absolut trendigast i år ser vi framförallt reptilmönstrade väskor och skor. Både till vardags och till fest fungerar de mönstrade accessoarerna. Reptilmönster syns nämligen på allt från högklackade pumps, till sandaletter och sandaler. Läs mer.